Toiduhügieeni koolitus Haapsalu Kutsehariduskeskuses

Sisestatud: 05.10.2015

HKHK korraldab oktoobris toidukäitlejatele (kokad, abikokad, teenindajad jt) suunatud toiduhügieeni koolituse. Koolitus viiakse läbi vastavalt Toiduseadusele ja Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele nr. 852/2004.

Toiduhügieeni koolitus (6 tundi)

Koolituse läbiviimise aeg: 26. oktoober (E), algusega kell 16:00
Koolitaja on Lea Kiis

Kursuse teemad: toiduhügieeni põhimõisted. Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid. Toiduainete kaudu levivad haigused, toidu füüsikalised, keemilised ja mikrobioloogilised ohud. Toidu säilitamise viisid. Enesekontrolli põhimõtete tutvustamine. Õigusaktid.
Grupi suurus: 10 – 15  inimest
Maksumus: 25 eurot. Koolituse läbinutele väljastatakse HKHK täiendkoolituse tunnistus.


Info ja registreerimine: koolitusjuht  Ingrit Kera 
koolitused@hkhk.edu.ee  Telefon: 6661745

Sündmuste kalender
Kõik kategooriad
Oota!
Tagasiside toimetusele