Toiduhügieeni koolitus Haapsalu Kutsehariduskeskuses

Sisestatud: 26.05.2015

HKHK-s on algamas selle kevade viimane, 6-tunnine toiduhügieeni koolitus. Teoreetiline õpe lõpeb osalejatele testiga. Koolituse läbinutele väljastatakse täiendkoolituse tunnistused.

Koolituse maht: 6 akadeemilist tundi
Koolituse läbiviimise koht: ja aeg:  Ehitajate tee 3 , Uuemõisa. 15. juuni (E), kell 15:00
Koolitaja: Lea Kiis, kutseõpetaja ja Terviseameti spetsialist.
Sihtrühm: toidukäitlejad (kokad, abikokad, ettekandjad - teenindajad jpt)

Kursuse teemad: toiduhügieeni põhimõisted. Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid. Toiduainete kaudu levivad haigused, toidu füüsikalised, keemilised ja mikrobioloogilised ohud. Toidu säilitamise viisid. Enesekontrolli põhimõtete tutvustamine. Õigusaktid.

Maksumus: 25 eurot
Koolitus viiakse läbi vastavalt Toiduseadusele ja Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele nr. 852/2004.Õppija omandab toidukäitlemiseks vajalikud hoiakud ja oskused

Info ja registreerimine: www.hkhk.edu.ee, koolitused@hkhk.edu.ee või  telefon: 6661745

Sündmuste kalender
Kõik kategooriad
Oota!
Tagasiside toimetusele