Toiduhügieeni lühikursus HKHK-s

Sisestatud: 17.06.2014

Ka sel suvel on võimalik hooajatöötajatel ja suvel toitlustusvaldkonnas töötavatel noortel läbida vajalik ning kohustuslik toiduhügieeni koolitus.

Koolituse maht on 3 akadeemilist tundi. Kursus toimub Haapsalu Kutsehariduskeskuse peahoones (ruum 112).

Aeg: 30. juuni, kell 15:00 - 17:30
Koolitaja on Lea Kiis
Eesmärk:anda õiged hoiakud ja teadmised toidukäitlemisest

Kursuse teemad: mõisted, toiduhügieen ja toit, ohutu toit. Ohud toidu käitlemisel, ristsaastumine. Toidu säilitamisnõuded, märgistus. Puhastamine, jäätmete kogumine ja eemaldamine, kahjurite tõrje. Isiklik hügieen, tervisekontroll. Toidukäitleja kohustused. Enesekontrolli põhimõtteline selgitus.

Grupi suurus: 10-15 inimest
Hind 13 eurot
Registreerin koolitusele: koolitused@hkhk.edu.ee, tel 6661745

Sündmuste kalender
Kõik kategooriad
Oota!
Tagasiside toimetusele