Toiduhügieeni koolitus HKHK-s

Sisestatud: 08.05.2014

Oleme alustamas taas toiduhügieeni koolitusega (6 tundi). Koolitaja on Lea Kiis

Registreerin kursusele siin


koht: Ehitajate tee 3 , Uuemõisa
aeg: 26. mail (esmaspäeval), kell 15:00 - 19:30
koolitaja: Lea Kiis
sihtrühm: toidukäitlejad

Koolitus viiakse läbi vastavalt Toiduseadusele ja Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele nr. 852/2004. Võimaldada õppijal omandada teadmised, oskused ja hoiakud ning esmased praktilised kogemused toiduhügieeni valdkonnas.

Kursuse teemad: toiduhügieeni põhimõisted. Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid. Toiduainete kaudu levivad haigused, toidu füüsikalised, keemilised ja mikrobioloogilised ohud. Toidu säilitamise viisid. Enesekontrolli põhimõtete tutvustamine. Õigusaktid.

Info ja registreerimine HKHK kodulehel või koolitused@hkhk.edu.ee, tel 6661745

Sündmuste kalender
Kõik kategooriad
Oota!
Tagasiside toimetusele