Toiduhügieeni koolitus

Sisestatud: 18.03.2014

Haapsalu Kutsehariduskeskus korraldab toiduhügieeni koolituse (6 tundi). Koolitus sobib toidukäitlejatele, toitlustusasutuste töötajatele.

Koolituse maht: 6 akadeemilist tundi
Koolituse läbiviimise koht: Ehitajate tee 3 , Uuemõisa
Koolituse läbiviimise aeg: 24. märts, kell 15:00 
Koolitaja: Lea Kiis

Sihtrühm: toidukäitlejad
Eesmärk:  koolitus viiakse läbi vastavalt Toiduseadusele ja Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele nr. 852/2004. Võimaldada õppijal omandada teadmised, oskused ja hoiakud ning esmased praktilised kogemused toiduhügieeni valdkonnas.

Kursuse teemad: toiduhügieeni põhimõisted. Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid. Toiduainete kaudu levivad haigused, toidu füüsikalised, keemilised ja mikrobioloogilised ohud. Toidu säilitamise viisid. Enesekontrolli põhimõtete tutvustamine. Õigusaktid.

Grupi suurus: 10 – 15  inimest
Maksumus: 25 eurot

Sündmuste kalender
Kõik kategooriad
Oota!
Tagasiside toimetusele